Foto: Night Skate Zwolle

Night skate Zwolle begint met de skate-avonden door Zwolle. Vanavond 17 Mei beginnen ze. Iedereen mag mee doen en van de maanden mei tot en met september wordt er één vrijdagavond vrijgemaakt om te skaten.

Er zijn 5 skate avonden, die vinden plaats op: vrijdag 17 Mei, vrijdag 14 Juni, vrijdag 12 Juli, vrijdag 30 Augustus en vrijdag 27 September. Het begint iedere vrijdag avond om 19:30 zo wordt er gestart met muziek en een verkeersregelaar vanaf het basketbalveldje in Park de Wezenlanden. Iedere ronde wordt er een andere route ge-skate.

Toch zijn er wel regels, bijvoorbeeld is het dragen van een helm verplicht! Daarnaast mogen zowel volwassenen en kinderen mee doen, ze vertrekken in één groep en zo komen ze ook weer aan. Raak je geblesseerd of kun je het niet volgen is er voldoende begeleiding aanwezig. 

Halverwege de tocht is er ook een pauze, dan gaan ze ook rond met een hoed (helm) rond gaan voor donaties. De tocht is verder wel gratis voor iedereen om aan mee te doen. Als het regent of de verwachting zegt dat het gaat regenen gaat het voor die avond niet door.

Wilt u meer info of ook mee doen? Bekijk vooral de site van Night Skate Zwolle. https://nightskatezwolle.nl/ 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *