Het EK voetbal is begonnen. Zondag maakte Nederland haar opwachting tegen Oekraïne. Die wedstrijd won Oranje met 3-2. Maar hoe zit het eigenlijk met de oranjekoorts in Zwolle? Wij zochten het uit!

In de Assendorpse Zonnebloemstraat, kleurt de straat in ieder geval oranje (en rood, wit, blauw). Ook de Wipstrikse Kortenaerstraat is mooi versierd. Meest indrukwekkend is echter toch de Sumatrastraat in Diezerpoort, die zo ver als het oog rijkt vol hangt met oranjeversiering.

Toch heeft de Sumatrastraat één minpuntje. De kleuren van deze Belgische vlag staan in schril contrast met de rest van de straat. Heeft jouw straat de Sumatrastraat toch overtroffen? Laat een bericht achter hieronder, dan komen we graag langs!

Ondanks de indruk die je van deze foto’s krijgt, is niet iedereen er zo mee bezig. Bijvoorbeeld Emma (16): “Ik hou niet van voetbal, maar mijn ouders en vrienden zijn wel laaiend enthousiast. Dan ontkom je er toch niet aan om zelf even een poultje in te vullen. Ik denk dat Nederland in de kwartfinale komt”. Thijn (20) kijkt er meer naar uit “De beamer staat al klaar”. Op de vraag hoever Nederland komt antwoord hij minder positief: “Ik denk dat we in de kwartfinale eruit vliegen”.

Door admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *